Categories
EU fondovi i projekti Kreativne radionice Predavanja o zdravlju Projekt "Zajedno za Petrinju"

Provedene aktivnosti u veljači

U sklopu projekta „Zajedno za Petrinju“ u organizaciji HPD „Slavulj“ tijekom veljače  održane su kreativne radionice za odrasle i djecu, kao i radionice o zdravlju.  Cilj ovih radionica bio je potaknuti kreativnost i izražavanje ljubavi i pažnje kod djece te im pružiti priliku da izrade vlastite čestitke za Valentinovo.

Prva radionica održana je 06.02.2023. i bila je usmjerena na upoznavanje djece s različitim tehnikama izrade čestitki. Djeca su imala priliku istražiti razne materijale i tehnike, uključujući bojanje, korištenje šablona, ljepilo, šljokice i ostale ukrasne elemente. Voditeljica radionice predstavila je primjere različitih stilova čestitki te je poticala djecu da koriste svoju maštu i kreativnost.

Druga radionica održana je 08.03.2023. kao nastavak teme Valentinova. Na ovoj radionici, djeca su se usredotočila na izradu personaliziranih čestitki s posebnom porukom ili citatom. Voditeljica radionice poticala je sudionike da razmisle o osobi kojoj će poslati čestitku i da izraze svoje osjećaje na kreativan način. Djeca su koristila različite tehnike poput kaligrafije, crtanja i kombinacije različitih materijala kako bi stvorila unikatne i izražajne čestitke.

Sudionici su pokazali veliku predanost i kreativnost tijekom obje radionice. Bili su motivirani i s radošću su izrađivali čestitke za svoje najdraže.

Za više informacija o EU fondovima: www.esf.hr i www.strukturnifondovi.hr

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.